خرید آنلاین فایل(دانلود تحقیق در موردتغذيه و بيماريهای قلبی عروقی)

نام فایل : تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 23 حجم : 1 مگابایت تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی شيوه زندگی در حال گذر است رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است. افزايدانلود تحقیق در موردتغذيه و بيماريهای قلبی عروقی|50526378|xmq|
در این صفحه از وب سایت برتر با شما هستیم با دانلود تحقیق در موردتغذيه و بيماريهای قلبی عروقی

نام فایل : تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی


فرمت : .ppt


تعداد صفحه/اسلاید : 23


حجم : 1 مگابایت



تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی
شيوه زندگی در حال گذر است
رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است.
افزايش فزاينده استرس هاي شهري
كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الگوي زندگي
افزايش چاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا
تغيير الگوي مصرف

نتايج نامطلوب: عادات بد غذاي

بيماري‌هاي قلبي-عروقي
حمله مغزي
ديابت
سرطان


يكي از مهمترين مداخلات آموزشي براي اصلاح شيوه زندگي شناخت گروههاي غذايي بر اساس هرم تغذيه سالم

Five servings of Fruits and Veggies


مصرف بیشتر سبزیجات تازه
مصرف بیشتر میوه جات تازه

چربی اشباع و اسيد چرب ترانس: در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود معمولا در چربی های حيوانی و يا در روغن های گياهی جامد وجود دارد.جايگزِينی آن باروغن گياهی غير اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بيماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.

روغن نباتي جامد به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب اشباع بالا و اسيدهاي چرب ترانس كه در جريان هيدروژناسيون توليد مي شود براي سلامتي مضر است.
كاهش 2% اسيد چرب ترانس دريافتي در رژيم غذايي خطر بيماريهاي قلبي و عروقي را 25% كاهش مي دهد.

طبق توصيه سازمان جهاني بهداشت حداكثر 30% كل انرژي دريافتي روزانه مي تواند از روغن و چربي تامين شود. همچنين اسيدهاي چرب اشباع حداكثر 10% و اسيدهاي چرب ترانس حداكثر 1% از كل انرژي دريافتي رژيم غذايي روزانه را مي تواند تامين كنند.

منابع اسيدهاي چرب غير اشباع

اسيد لينولنيك (امگا 3)
دانه ها و مغزها ، روغن کلزا (کانولا ) تخم كتان و شاهدانه، روغن ماهي ، ماهي هاي چرب ( قزل آلا، ماهي آزاد، كپور و ..... )

اسيد لينولئيك (امگا 6)
در انواع روغن هاي نباتي (آفتابگردان، گل رنگ)

اسيد اولئيك (امگا 9)
به وفور در روغن زيتون و مغزها مثل گردو، بادام، پسته، فندق و تخمه هاي آجيلي ( تخمه آفتابگردان و تخمه كدو ).
فراوان ترین اسید چرب در خون انسان

مطالعات زيادی تاثير مصرف مواد غذايی حاوی فلاونوئيدها را در پيشگيری از بيماريهای قلبی عروقی نشان داده است :

مصرف زيتون در منطقه مديترانه
مصرف انگور ياقوتی در فرانسه
مصرف چای و ماهی در ژاپن
تاثير مواد غذايی بر کاهش بيماريهای قلبی و عروقی
ماهی :
....



مطالب دیگر:
📖دانلود تحقیق تستهای غیرمخرب جوش و کاربرد روش (TDN) در بازرسی قطعات فورج📖دانلود تحقیق تصفیه فاضلابها و پسابهای صنعتی📖دانلود تحقیق موانع تحول اداری📖دانلود تحقیق هوش سازمانی Organizational Intelligence📖دانلود تحقیق تاریخچه ضرب سکه📖دانلود تحقیق تاریخچه انیمیشن📖دانلود تحقیق وضوح تصویر در عکاسی📖دانلود تحقیق بیماریها و اختلالات داخلی، عفونی و ورزش📖دانلود تحقیق گرافیک بسته بندی📖دانلود تحقیق سوسیس و کالباس📖پاورپوینت کتاب اصول اقتصاد 2 (اقتصاد کلان) تالیف دکتر مهدی تقوی📖پاورپوینت بررسی مدلهای مدیریتی بنگاه: مادر، هولدینگ و سرمایه گذاری📖پاورپوینت خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) تالیف دکتر عادل آذر📖دانلود تحقیق اثرات ورزش بر قلب و عروق📖دانلود تحقیق ارتباط تنگاتنگ ورزش در پیشگیری از ناهنجاریهای جسمانی📖دانلود تحقیق آرتروز در ورزش📖دانلود تحقیق آسیب شناسی در رشته های ورزشی خاص📖کتابچه بازاریابی الکترونیک📖تحقیق کامل درمورد ارتباط بین سود و قیمت سهام📖پروژه مالی - حسابداری کالا در شرکت گاز📖دانلود پاورپوینت مدیریت بهره وری📖دانلود پاورپوینت برنامه سازی پیشرفته📖دانلود پاورپوینت تحقیق قوم نگارانه (درک فرهنگ و تجربه)📖دانلود پاورپوینت آشنایی با فرهنگ و معماری هند📖دانلود پاورپوینت مجتمع تجاری پروما